a

Salon nege telesa
+386 (2) 250 22 98
Mobilni telefon
+386 (0) 51 217 627
Galerija lepih las
+386 (2) 250 22 99

info@urbani-spa.si

Odpiralni čas
Od ponedeljka do petka
7:00 – 20:00
Ob sobotah
7:00 – 13:00

a

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje (ZVPot-UPB2).

S spletno trgovino URBANI SPA Beauty stay upravlja podjetje Urbani s.p.a. d.o.o., Sernčeva ul 16, 2000 Maribor.
Prosimo, da pozorno preberete splošne pogoje poslovanja spletne trgovine, saj vas ti zavezujejo v trenutku, ko vstopite v našo spletno trgovino. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja, varstvom osebnih podatkov in pravnim obvestilom.
Ponudnik si pridržuje pravico do kakršnih koli sprememb splošnih pogojev poslovanja brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave in so za uporabnika zavezujoče.

CENE

Vse cene v spletni trgovini so v evrih in vključujejo 22% DDV (davek na dodano vrednost).
Za vsa naročila veljajo trenutne cene. Pri nakupu bomo upoštevali ceno, ki velja ob potrdilu plačila.
Trenutno veljajo navedene cene izdelkov, ki pa jih lahko spremenimo brez predhodnega obvestila.

AKCIJE-POPUSTI

Roki veljavnosti akcijske ponudbe veljajo do preklica. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Ponudba velja do preklica.
Uporabniki spletne trgovine lahko kupujejo izdelke po akcijskih cenah in cenah s popusti. Različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo pri vsakem izdelku za katerega akcija ali cena s popustom velja, jasno določeni pogoji udeležbe v njih.

ČASI IN NAČINI DOSTAVE

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12h bodo realizirana še isti dan. Naročila prejeta po 12h bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan. V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca.

DOSTAVA

Naročeno blago dostavlja Pošta Slovenije. Stroški pakiranja in dostave so vključeni v ceno. Dostava izdelkov je možna tudi v druge države. V tem primeru nas kontaktirajte.
Možen je tudi osebni prevzem v Urbanem spa. Sernčeva ulica 16, 2000 Maribor.

NAČIN PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
Po povzetju (plačilo z gotovino ob prevzemu blaga). Če se odločite za plačilo po povzetju, potem boste skupaj s paketom prejeli račun, ki ga boste poravnali dostavnemu uslužbencu.
Plačilo z gotovino osebno v Urbanem spa, Sernčeva ulica 16, 2000 Maribor.

ODSTOP OD NAKUPA IN VRAČILO BLAGA TER NEPREVZEM BLAGA – za SLOVENIJO

Kupec lahko, v skladu s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov, v 14 dneh po prejemu blaga, ponudniku pisno sporoči odstop od pogodbe oz. naročila, in sicer na e-naslov trgovina@urbani-spa.si, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.
Vsi stroški ne prevzetega blaga ali pošiljanja vrnjenega blaga so na strani kupca.
Potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe ali ne prevzema blaga bremenijo sledeči stroški:
– poštnina (po ceniku Pošte Slovenije)
– stroški bančne transakcije

Ob vračilu morajo biti izdelki neodprti, nerabljeni, nepoškodovani, količinsko nespremenjeni in v originalni embalaži. Vračilu je potrebno obvezno priložiti tudi kopijo računa za blago, osebne podatke in transakcijski račun, kamor kupec želi prejeti vrnjeno plačilo.
Kupec mora blago vrniti podjetju v 14 dneh po pisnem sporočilu na naslov: URBANI SPA d.o.o., Sernčeva ulica 16, 2000 Maribor, s pripisom Spletna prodaja.
Ponudnik kupcu vrne kupnino zmanjšano za zgoraj omenjene stroške (poštnina, bančna transakcija), najkasneje v roku 14 dni od prejema vrnjene pošiljke.
V spletni trgovini pa omogočamo tudi zamenjavo izdelka.

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK

V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da opozorite kurirja dostavne službe, ki naredi reklamacijski zapisnik. Skupaj z DPD Slovenija bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času.

GARANCIJA

Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Če informacije o garanciji ni, izdelek nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan.

ZASEBNOST IN ZAŠČITA PODATKOV

Zbrani podatki se uporabljajo izključno v namene, za katere ste jih sami posredovali.
Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo
zaščitimo pred kršitvami in zlorabami. Vaše osebne podatke varujemo v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.
Vaše osebne podatke obdelujemo samo v obsegu, ki je potreben za : urejanje vaše registracije kot stranka, obdelovanje vaših naročil in storitev, komuniciranje z vami, notranje administrativne namene.
Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim strankam in jih ne bomo uporabljali v namene trženja in oglaševanja.
Za nakup v naši spletni trgovini potrebujemo vaše osebne podatke. Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne razkrivamo tretjim osebam, razen za namen potrditve dostave izdelkov, trženja in promocije. Ponudnik izvaja vse potrebne ukrepe za varovanje zaupnosti osebnih podatkov.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

INTELEKTUALNA LASTNINA

Vse pravice pridržane. Vsa besedila, slike, grafike, zvočne datoteke, animacije, video posnetke in njihove izpeljanke v spletni trgovini webshop.kozmetika-afrodita.com so predmet zaščite avtorskih pravic in druge intelektualne lastnine. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno spreminjati ali znova objavljati na drugih spletnih mestih. To spletno mesto lahko vsebuje tudi slike, za katere je ponudnik pridobil pravico do uporabe, vendar so zaščitene z avtorskimi pravicami tretje strani.
Ponudnik pod nobenim pogojem ni odgovoren za katere koli povezave, ki niso del tega spletnega mesta, ali katera koli druga spletna mesta, ki so ali niso povezana s tem spletnim mestom. Ponudnik zavrača vso odgovornost za pravilnost katerih koli podatkov, ki so na voljo na teh povezanih straneh, in katerih koli izdelkov ali storitev, ki so na voljo na teh spletnih mestih.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

PODATKI PODJETJA

URBANI SPA d.o.o.
Sernčeva ulica 16
2000 Maribor
ID:SI97881341

Želimo vam prijetno in ugodno nakupovanje ter se vam zahvaljujemo za zaupanje.