a

Salon nege telesa
+386 (2) 250 22 98
Mobilni telefon
+386 (0) 51 217 627
Galerija lepih las
+386 (2) 250 22 99

info@urbani-spa.si

Odpiralni čas
Od ponedeljka do petka
7:00 – 20:00
Ob sobotah
7:00 – 13:00

a

Japonski cosmo lifting

Je inovativna, 100% naravna in ena izmed najučinkovitejših metod pomlajevanja obraza, ki vpliva na elastičnost kože in harmonizira telo. Učvrstijo se obrazne mišice, znaki staranja v obliki gubic se omilijo, koža postane napeta in sijoča, celotno telo pa se napolni z energijo.

Deluje neposredno na centralni živčni sistem, kar povzroči popolno sprostitev notranje napetosti. S
stimulacijo živčevja, akupunkturnih točk in refleksnih con na obrazu uravnovešamo delovanje hormonalnega sistema in pospešimo proizvodnjo kolagena, ki skrbi za prožnost in elastičnost kože. Na ta način dosežemo optimalen mišični tonus.

Je odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, saj dvigne obrazno tkivo in izboljšuje strukturo kože, zagotavlja primerljivo trajne in kakovostne rezultate brez stranskih učinkov.

picture of beautiful woman ready for cosmetic surgery

Komu je terapija namenjena?

Ženskam in moškim vseh starosti, saj deluje preventivno proti nastajanju prvih gubic, zrelejšim kožam pa vrača mladosten sijaj. Z obraza zbriše utrujenost ter prepreči izgubo kolagena. Tretma je sproščujoč in osvežujoče vpliva na splošno počutje. Občutno se izboljša stanje mišic, ki so prizadete po obrazni paralizi (po kapeh, nesrečah) tudi v primerih, ko druge metode rehabilitacije ne privedejo do želenega učinka.

Kaj lahko pričakujem ob obisku?

60 minut posvečanja vašemu obrazu se začne z nanosom hladno stiskanega ekološkega olja. Masaža obraza se izvaja ročno in je osredotočena na refleksne točke in cone obraza ter globoko stimulacijo mi š ic, ki se izmenjujejo z limfno drenažo obraza. Dotik je pri Japonskem cosmo liftingu nekoliko močnejši kot pri masaži obraza a vseeno zelo sproščujoč. Že po prvem tretmaju, saj je koža videti sveža in sijoča. Za trajnejši učinek liftinga in pomladitve je priporočljivih 8 do 12 obiskov. Podaljšujete ga z vzdrževanjem enkrat mesečno občutno se namreč izboljša stanje obraznih mišic, zmanjšajo
se gubice, lise in starostne pege.

3e67ff75-4585-4092-b418-b4d91c200c85

Cenik japonskega cosmo liftinga

Tretma
55

60 minut