Enter your keyword

Limfna drenaža

Dnevni spa s ponudbo lepotnih, lasnih in sprostitvenih postopkov.

Limfna drenaža

BTL 6000 NAPRAVA ZA LIMFNO DRENAŽO ZAGOTAVLJA ENOSTAVNO IN KVALITETNO IZVAJANJE PRESOTERAPIJE.

Neprestani stresi, preveč sedenja in premalo gibanja, prekomerna telesna teža, nepravilno prehranjevanje – vse to predstavlja hudo obremenitev za telo.

S pomočjo napihljivih manšet in s ciljno izbranim programom, ki posnema delo rok, dreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Peristaltična masaža pospeši zmanjševanje edemov, globinsko čisti telo produktov presnove in izboljšuje prekrvavitev in preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi. Limfna drenaža je vrsta zdravljenja, ki omogoča nemoten pretok limfnih tekočin po telesu, zmanjšuje blokade v telesu, spodbuja k zdravemu načinu življenja. Limfna tekočina predstavlja skoraj 80% tekočine v našem telesu. Dokazano je tudi, da lahko limfna drenaža celo zmanjša alergična obolenja, menstrualne krče, prehlade in druge viruse.

BTL6000

V kozmetiki se še posebej uporablja za učinkovito odpravljanje celulita, pri tretmajih aknaste kože, kot preventiva pri zatekanju nog, za ohranjanje tonusa kože pri hujšanju.

BTL-presoterapija