a

Salon nege telesa
+386 (2) 250 22 98
Mobilni telefon
+386 (0) 51 217 627
Galerija lepih las
+386 (2) 250 22 99

info@urbani-spa.si

Odpiralni čas
Od ponedeljka do petka
7:00 – 20:00
Ob sobotah
7:00 – 13:00

a

Kozmetika

Nudimo osnovne in specialne nege obraza

V salonu ponovno slastna organska kozmetika Eminence, ki jo lahko tudi zaužijemo, saj je popolnoma naravna.

EMINENCE – organska kozmetika

eminence

Nege obraza izvajamo z organsko kozmetiko Eminence, ki je obogatena s slastnimi naravnimi vonji sadja in zelišč, ter je popolnoma naravna.

Je organska kozmetika s skrbno izbranimi in ročno obdelanimi rastlinskimi produkti. Za svoje naravne, organske in biodinamične produkte podjetje uporablja primere trajnostnega kmetovanja in zelene prakse. S ponosom navajamo, da izdelki ne vsebujejo parabenov, živalskih stranskih produktov, propilen glikolov, sulfatov, škodljivih barvil in dišav, mineralnih olj, nafte in drugih težkih kozmetičnih kemikalij. Bogati pa so z antioksidanti, vitamini ter mineralno vodo termalnega madžarskega jezera.

Samo v našem salonu nudimo nego obraza, ter Izdelke za domačo nego EMINENCE.

INNOFACIAL AQUAPEEL

Napeta koža, zožane pore, enakomerna polt in vidno boljša struktura so vaši glavni aduti, če želite izgledati mladostno, sveže in popolno.  Dermatologi in kozmetologi, ki nam je pomembna kvaliteta storitev, smo za vas izbrali fantastično rešitev, ki je cenovno dostopna, hitra in učinkovita.
V 30 min vam omogočimo mehansko in kemično dermoabrazijo s 100% naravnimi sadnimi kislinami, ekstrakcijo ogrcev in aken brez bolečine ter mezolifting, ki vam bo povrnil lep, zdrav ten ter elastičnost in vidno boljšo teksturo kože.
Edinstvena 360° rotacijska ročka in serumi iz medicinskega laboratorija uvrščajo Innofacial sistem v sam vrh, ko je govora o intenzivni negi, globinskem čiščenju ter regeneraciji tkiva.
Innofacial sistem je “ORIGINAL”, saj vsebuje patentirano tehnologijo za optimalne in varne rezultate.
aquapeel-innofacial

GREEN PEEL® zeliščni piling

greenpeel

Je postopek, ki pomaga ljudem z različnimi problemi kože do čiste in enakomerne polti. Osnova pilinga je mešanica osmih izbranih zelišč, ki vsebuje encime, minerale in vitamine, ki se nežno vmasirajo v kožo. Različne količine zeliščne mešanice GREEN PEEL® Zeliščnega pilinga omogočajo individualno prilagoditev metode glede na tip kože in želene cilje postopka.

CACI – LIFTING OBRAZA

CACI je nekirurški lifting obraza in telesa. S pomočjo negovalnih tehnik CACI Quantum z mikro tokom osvežuje obrazne mišice ter gladi gube in gubice. Hkrati pa v kombinaciji s faradičnimi in galvanskimi aplikacijami za hujšanje krepimo in učvrstimo ohlapne mišice telesa. Z dodatkom Hydratone hialuronske maske je lifting obraza popoln!

Caci

MICRONEEDLING

Dermapen_

Microneedling je iglična mezoterapija, naravna metoda pomlajevanja brez injekcij. S pomočjo vrtljivega nastavka vtiramo v bazalno plast kože izbrane aktivne učinkovine, rastne faktorje in hialuron. Rezultat je povečana proizvodnja lastnega kolagena in s tem pomlajevanje od znotraj navzven. Priporočljivo je uporabiti več zaporednih postopkov.

DIAMANTNI PILING – MEHANSKO LUŠČENJE KOŽE

Diamantni piling je kozmetični aparat z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakumom. Različni nastavki omogočajo, da je luščenje in čiščenje vaše kože kontrolirano, varno in brez bolečin.

Med izvajanjem diamantnega pilinga se odstranijo odmrle kožne celice, pospeši se mikro cirkulacija in s tem vaši koži da signal za samoobnavljanje. Diamantni piling je najvarnejši in najbolj učinkovit način za mehansko obnovo kože. V kombinaciji s fotonsko led terapijo se občutno zmanjša prisotnost aken, gub in peg. Pomlaja kožo, odpravlja razne madeže na koži, izboljšuje nepravilno pigmentacijo, zmanjšuje rdeče in starostne pege, izboljša poškodovano kožo zaradi UV žarkov, povečuje vlažnost kože, zmanjša velikost por, vidno izboljša videz kože in zmanjšuje znake staranja na koži.

Diamantni_piling

Pink Aging

PLAKAT PINK-1
Pink Aging je mezoterapija za profesionalno uporabo, ki spodbuja vitalizacijo fibroblastnih celic in izboljša kožo z dermatološko raztopino, ki združuje 56 aktivnih učinkovin. Izboljša tonus kože, pomlajuje, aktivira energijo in hidratacijo kože. Izboljša teksturo in napetost kože, zmanjša gube in izravna nepravilnosti. Nudi hiter “skin boosting” rezultat, kar bodo opazili vsi okoli vas!

CO2 CARBOXY

Karboksi terapija – čudežni plin, razglašen za največji preboj v lepotni industriji od botoksa dalje.

Je minimalno invazivna in varna klinično dokazana metoda za obnovo in pomladitev kože. Uporablja se tudi za zdravljenje ohlapne kože zaradi staranja ali nosečnosti, odpravlja tudi celulit, odporne maščobe in strije.

Z združevanjem CO2 gela in aktivnih obraznih mask se pod površjem tkiva ustvarja CO2 plin in sprožimo postopek, ko naše telo misli, da mu na določenem področju primanjkuje kisika, zato pošlje odgovor v obliki povečanega pretoka krvi. Poviša se nivo kisika in hranil na obdelanem območju in posledično se celice hitreje obnavljajo.

UČINKI:  pomladi kožo, izboljša konture obraza, pospeši  cirkulacijo, učvrsti kožo, posvetljuje, zmanjšuje gubice, koža je bolj gladka, polna in sijoča.

Primerno je za vse tipe kož, tudi kuperozno in občutljivo.

PLAKAT CO2 verzija2-1

Cenik kozmetičnih storitev

Nega obraza

Specialna obrazna nega
75

100 minut

Osnovna nega
65

90 minut

INNOFACIAL AQUAPEEL
80

60 minut

INNOFACIAL AQUAPEEL
280

Paket 4x

MOŠKA NEGA OBRAZA
65

60 minut

GLOBINSKO ČIŠČENJE
60

60 minut

Green Peel
65

45 minut

SPECIALNI DODATKI
10-15

MIKROTOK, LASER, MASKE

BARVANJE OBRVI/TREPALNIC
10
OBLIKOVANJE OBRVI
15

V sodelovanju z Beauty by Rebeka s.p. nudimo profesionalno ličenje za različne priložnosti. Več informacij je na voljo na uradni spletni strani www.beautybyrebeka.si

Pomlajevanje obraza

PINK AGING
130

60 minut

Obraz-Vrat-gube
120

90 minut — Microneedling-Iglična mezoterapija

Obraz-Hidracija
95

75 minut— Microneedling-Iglična mezoterapija

C Vitamin nega posvetljevanje
60

60 minut

CO2 CARBOXY MASKA
60

60 minut

CACI S HIALURONSKO MASKO
70

90 minut

CACI LIFTING OBRAZA
60

75 minut

CACI LIFTING OČI
45

40 minut

GLIKOLNI PILING-40% glikolna kislina
55

45 minut

DIAMANTNI PILING-Mikrodermoabrazija
45

45 minut

HIALURON MASKA+MIKROTOK
30

20 minut