Enter your keyword

Kozmetika

Nudimo osnovne in specialne nege obraza

EMINENCE – organska kozmetika

Eminence organska kozmetika

V SALONU PONOVNO SLASTNA  ORGANSKA KOZMETIKA EMINENCE, ki jo lahko tudi zaužijemo, saj je popolnoma naravna.

Je organska kozmetika s skrbno izbranimi in ročno obdelanimi rastlinskimi produkti. Za svoje naravne, organske in biodinamične produkte podjetje uporablja primere trajnostnega kmetovanja in zelene prakse. S ponosom navajamo, da izdelki ne vsebujejo parabenov, živalskih stranskih produktov, propilen glikolov, sulfatov, škodljivih barvil in dišav, mineralnih olj, nafte in drugih težkih kozmetičnih kemikalij. Bogati pa so z antioksidanti, vitamini ter mineralno vodo termalnega madžarskega jezera.

Samo v našem salonu nudimo nego obraza, ter Izdelke za domačo nego EMINENCE.

PHARMOS NATUS – sveži listi aloje vere

Aloe vera

SPA tretma za  globinsko vlaženje kože, pri katerem za masažo uporabimo sveži list aloje vere. Sledi še regenerativna maska ter bombažni obkladek, prepojen s sokom aloje vere. 100 % naravno!

GREEN PEEL® zeliščni piling

Green peel

Je postopek, ki pomaga ljudem z različnimi problemi kože do čiste in enakomerne polti. Osnova pilinga je mešanica osmih izbranih zelišč, ki vsebuje encime, minerale in vitamine, ki se nežno vmasirajo v kožo. Različne količine zeliščne mešanice GREEN PEEL® Zeliščnega pilinga omogočajo individualno prilagoditev metode glede na tip kože in želene cilje postopka.

CACI – LIFTING OBRAZA

Caci

CACI je nekirurški lifting obraza in telesa. S pomočjo negovalnih tehnik CACI Quantum z mikro tokom osvežuje obrazne mišice ter gladi gube in gubice. Hkrati pa v kombinaciji s faradičnimi in galvanskimi aplikacijami za hujšanje  krepimo in učvrstimo ohlapne mišice telesa. Z dodatkom Hydratone hialuronske maske  je lifting obraza popoln!

DERMAPEN

Dermapen

DERMAPEN je iglična mezoterapija, naravna metoda pomlajevanja brez injekcij. S pomočjo vrtljivega nastavka vtiramo v bazalno plast kože izbrane aktivne učinkovine, rastne faktorje in hialuron. Rezultat je povečana proizvodnja lastnega kolagena in s tem pomlajevanje od znotraj navzven. Priporočljivo je uporabiti več zaporednih postopkov.

DIAMANTNI PILING – MEHANSKO LUŠČENJE KOŽE

diamondpeeldermabrasion (1)

Diamantni piling je kozmetični aparat z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakumom. Različni nastavki omogočajo, da je luščenje in čiščenje vaše kože kontrolirano, varno in brez bolečin.

Med izvajanjem diamantnega pilinga se odstranijo odmrle kožne celice, pospeši se  mikro cirkulacija in s tem vaši koži da signal za samoobnavljanje.  Diamantni piling je najvarnejši in najbolj učinkovit način za mehansko obnovo kože. V kombinaciji s fotonsko led terapijo se občutno zmanjša prisotnost aken, gub in peg. Pomlaja kožo, odpravlja razne madeže na koži, izboljšuje nepravilno pigmentacijo, zmanjšuje rdeče in starostne pege, izboljša poškodovano kožo zaradi UV žarkov, povečuje vlažnost kože, zmanjša velikost por, vidno izboljša videz kože in zmanjšuje znake staranja na koži.

Limfna drenaža

btl-6000-limfna-drenaza

S pomočjo napihljivih manšet in s ciljno izbranim programom, ki posnema delo rok, dreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Peristaltična masaža pospeši zmanjševanje edemov, globinsko čisti telo produktov presnove in izboljšuje prekrvavitev in preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi. Limfna drenaža je vrsta zdravljenja, ki omogoča nemoten pretok limfnih tekočin po telesu, zmanjšuje blokade v telesu, spodbuja k zdravemu načinu življenja. Limfna tekočina predstavlja skoraj 80% tekočine v našem telesu. Dokazano je tudi, da lahko limfna drenaža celo zmanjša alergična obolenja, menstrualne krče, prehlade in druge viruse.